A kirándulás legfontosabb állomásai

Idegenvezető vagyok és éppen egy budapesti túra levezetésére készülök. Nagyon izgatott vagyok, mert a saját fővárosomban még nem volt eddig csapatom. Összeállítottam egy remek útvonalat, ahol nem csak a legnagyobb nevezetességeket tudják majd megtekinteni a turistáim, hanem a különlegesebb, eldugottabb helyeket is felfedezhetik.

Az egész kirándulásra 3 napot szántam, és be kell vallanom, hogy remekül sikerült. Mindenki beleszeretett Budapestbe. A második napon elsétáltunk a második kerületben a Bem József utcában. Itt volt egy kis hátsó szándékom, amit a turisták nem tudtak. Ugyanis barátom a napokban vett igénybe egy székhelyszolgáltatást Budapest városában. A cégének a székhelye pedig pontosan a Bem József utca 6-os szám alatt van. Így meg tudtam lesni, hol is székel pontosan a barátom a cégével.

székhelyszolgáltatás budapest

Közösen kutattuk fel a céget, amin keresztül intézte a székhelyszolgáltatást. A Székhelyszolgáltatás24 nevű cég honlapján találtuk meg a legmegfelelőbb csomagot. Van ugyanis két féle csomag, az egyik ami a székhelyszolgáltatás Budapest, a másik pedig ami Újlengyel községbe szól. Ezek a csomagok több hasznos szolgáltatást is tartalmaznak. Például van a csomagban egy havonta egy alkalommal, ingyenesen igénybe vehető tárgyaló terem használat. Ez előny tud lenni, ha a cég vezetői csupán egyszer ülnek le személyesen egy meetingre, így nem kell külön bérelni egy termet egy alkalomra. Van még a csomagban egy cégnévvel ellátott tábla, amelyet a székhelyre kötelező kihelyezni, különben megbüntethetik a cég tulajdonosait.

Továbbá a csomagok tartalmazzák azt a szolgáltatást – amely talán a leginkább megkönnyíti az ügyfél életét -, hogy minden hivatalos és nem hivatalos levelet átvesznek a postán, majd digitalizálják őket és elküldik elektronikus úton a cég vezetőjének. Valamint minden hónap végén eljuttatják az összes addigi levelet eredeti formában is a vezetőnek. A következő szintén hasznos szolgáltatás az nem más, mint a kiérkező hatóságok és a hatósági kényszerintézkedések fogadása, tűrése és szakszerű, profi, törvényszerű kezelése. Ez is óriási segítség, hiszen nem kell a cég tulajdonosának ilyesmikkel foglalkoznia, főleg akkor, ha a vállalkozás még induló fázisban van.

Barátom vállalkozása is még nagyon friss, pontosan egy hete működik. A vállalkozás megalapítását is a székhelyszolgáltató cégen keresztül intézte, így jóval egyszerűbb és gyorsabb volt a folyamat. Csupán felvette a kapcsolatot a céggel, egyeztettek egy időpontot, amikor személyesen találkoztak, ügyvéd jelenlétében – amit ingyenesen biztosított a cég. Ekkor írtak alá minden dokumentumot, rendezték a pénzügyeket, majd a cég eljuttatta kész dokumentumokat a cégbíróságra. A cégbíróság pedig néhány munkanap elteltével jelezte, hogy elfogadta az új céget és a cég bejegyzésre került.

Két különböző budapesti helyszín közül választhatott a barátom, hogy hol legyen a cégének a székhelye. Volt egy budai és egy pesti helyszín. Mind a kettő jól megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedési eszközzel. A budai, Bem József utcai székhelyre került a választás, mivel ahhoz sokkal közelebb lakik. Így hát én magam is útba ejtettem a székhelyet a kirándulás során.