Egy kirándulás során tudtam meg, mi az a selfie gép

Ti hallottatok már a selfie gépekről? Mert én egyszerűen el nem tudtam volna képzelni előtte, mit jelenthet ez a kifejezés, de a múltkor megtudtam. Szóval úgy jött szóba a dolog, hogy épp kirándultunk a volt gimnáziumi barátaimmal, akik közül az egyikük húga most házasodott meg. A nagy túra közben (amit a Pilisnél tettünk meg egyébként), volt végre időnk sokat beszélgetni, hiszen egy nagyjából 20 km-es távról volt szó. Na és ekkor jött fel, hogy a haverom húgának az esküvőjén egy selfie gépet használtak, amit imádtak a vendégek.

Hát én persze rögtön rákerestem, mi a fene az a selfie gép. Be is írtam a keresőbe, hogy selfiegep, mire kiadott egy oldalt, ahol tényleg lehet ilyen szolgáltatást igényelni. Selfiegep.hu – ezt írjátok be, ha érdekel titeket is az oldal. Arról van szó, hogy egy viszonylag kis helyen berendeznek gyakorlatilag egy nagyobb fotó sarkot, aminél a gép – egy gombot megnyomva – csinál képeket, és rögtön kinyomtatva ki is adja azokat. – De mi olyan szuper ebben az egészben? – bukott ki belőlem az őszinte kérdés a barátom fele. – Hát az, hogy ha megrendelheted a helyszínre a selfie gépet, akkor az bárhova letehető, és bárki mehet különböző kellékekkel csinálni vicces képeket. – válaszolta.

Így már jobban kezdtem érteni, hogy ennek az elsődleges előnye az, hogy mobilis, ugyanis a selfiegep.hu oldalán olvastam, hogy bárhova kiszállnak, Budapestre pedig mindezt ingyen teszik. A barátom ezek után képeket is mutatott az esküvőről, vagyis olyanokat, amiket ez a gép csinált.

Valóban szuper minőségű képek voltak, mindegyikre rányomtatva a pár “logója”, illetve nagyon tetszett a háttér is, ami előtt pózoltak. – Na így már jobban értem, miért jó cucc ez. – mondtam a haveromnak. A selfiegep szót beírva tehát megtaláltam a cég honlapját, ahol egyébként minden tök jól össze van szedve, amit tudnod kell a szolgáltatásról. Ebbe persze beletatozik az ár is, ami elsőre soknak tűnhet, de ha belegondolsz, hogy mondjuk 6 órán át folyamatosan, limit nélkül csinálnak akármennyi képek, ráadásul hoznak saját vicces kiegészítőket, már nem is olyan vészes ez az összeg. Meg a méretről és a fotópapírra való nyomtatásról is meg lehet egyezni a Selfie Gép csapatával, ők mindenben igazodnak az ügyfél elvárásaihoz. Legalábbis a selfiegep keresésre kiadott weboldalon ezt írják, és amúgy a barátom is megerősítette, hogy így van.

Egy űrlapot kitöltve ti is könnyedén megrendelhettek egy selfie gépet. Keressetek rá a selfiegep szóra, és megtaláljátok őket!