A teafa olaj rengeteget segített az arcbőröm egészségén

Sajnos előfordul, hogy bár az ember túlhaladja a serdülőkort, az arcbőre erről nem hajlandó tudomást venni. Hiába vagyok már több mint 30, időről időre előjönnek a pattanások, aknék, és nemigen tudok velük mit kezdeni. Számos készítményt kipróbáltam már, igyekszem szárazon és tisztán tartani a bőrömet, de minden hiába. Bizonyára valami gyulladás vagy hormonális probléma lehet a háttérben. Viszont egy kirándulás alkalmával egy barátom adott egy remek ötletet, ami egyelőre úgy tűnik, hogy megoldotta a kínos kérdést, és ebben főszerepe van a teafa olajnak is, amit a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalról tudok rendelni nagyobb mennyiségben is, ha annyira van szükségem. Éppen egy nagyobb túrát csináltunk, és közben beszélgettünk, amikor felvetette, hogy olvasott valamit a pattanások témájában. Véletlenül futott bele, de megjegyezte, hátha nekem hasznos lehet. És szerencsére így is lett! Tőle hallottam ekkor először a teafa olaj pozitív hatásairól.

Aki hasonló gondokkal küzd, mint én, azok rendszerint minden létező hókuszpókuszt, arctisztítót, szappant, szert kipróbáltak már. Mivel nem szeretnék 40 éves koromra úgy kinézni, mint egy himlőtúlélő, akinek tévedésből űrhajó landol az arcán, mert azt hiszik hogy a Hold, így hát kitartóan próbálkoztam, nem sok sikerrel. Nagyon makacsnak bizonyult a probléma. Orvosnál is voltam vele, de tudjuk, hogy a bőrgyógyászok milyenek. “Felírom magának ezt az A kenőcsöt, használja 2 hétig, aztán meglátjuk. Ha nem segít, jöjjön vissza, és megpróbálkozunk a B kenőccsel.” Velem viszont a teljes ABC-n végig lehetett volna menni, akkor sem biztos, hogy lett volna eredmény. Kezdve azzal, hogy egy csomó orvosi kenőcs zsíros és eldugítja a pórusokat, szóval volt olyan, ami még többet ártott, mint használt. Itt döntöttem el, hogy valami alternatív módszerre lesz szükségem, és éppen ezért jött jól, hogy a barátom elmesélte, amit a teafa olajról olvasott.

A teafa egy ausztrál fafajta, aminek nagyon erős illatanyaga van. Önmagában ez még nem lenne nagy dolog, sok más növény is büszkélkedhet ezzel a tulajdonsággal. Azonban a teafából előállított illóolajnak erős antibakteriális, vírusölő, gyulladáscsökkentő és bőrtisztító hatása van. Mint megtudtam, számtalan olyan embernek segített az arcbőr-problémáin, akiknél semmi más nem válik be. Mivel megöli a baktériumokat és segít az arc faggyútermelésének helyreállításában, így a pattanások, aknék eltüntetésében és megelőzésében is szinte egy csodaszer. Érdeklődve hallgattam, amit a barátom mondott, és különösen jól jött akkor, hiszen mint mondtam, pont akkoriban döntöttem el, hogy valami természetes módszerre váltok. Nagyon megköszöntem a segítségét, és már csak az volt hátra, hogy valamilyen megbízható beszerzési forrást keressek magamnak. Így akadtam rá végül a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalra is, ahol megerősítést is nyert mindaz, amit hallottam.

A különböző illóolajokkal az a baj, hogy csak nagyon kis mennyiségben forgalmazzák őket a legtöbb boltban. És nekem nem volt kedvem hetente utánajárkálni, akkor inkább olyan áruházat kerestem, ahonnan nagyobb kiszerelést is lehet rendelni. A sok természetgyógyász meg hókuszpókusz boltban nem jártam sikerrel, mindenhol a legkisebb üvegcsékből akarják kihúzni a legnagyobb hasznot. De jó, hogy kitartó voltam, mert így rátaláltam a Humanity Áruház ide vonatkozó aloldalára, azaz a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalra. A humanityaruhaz.hu egy kifejezetten ilyen természetes hatóanyagokkal és kozmetikai kellékekkel foglalkozó webáruház, ahonnan bárki rendelhet, nem csak professzionális szakemberek, például kozmetikusok. Mikor megtaláltam a teafa olajról szóló oldalukat, egyből visszatért a hitem. Nem csak azért, mert mint azt már mondtam, feketén-fehéren le van írva minden, amit korábban hallottam, csak éppen szakszerűen megfogalmazva, hanem azért is, mert náluk végre lehet nagyobb kiszerelésben is rendelni ebből a csodaszerből! Végre egy üzlet, ahol nem csak 10 ml-es ampullákban forgalmazzák a teafa olajat, hanem 50 és 100 ml-es kiszerelésben is! Sőt, literes is van, de azt azért túlzásnak éreztem. Annak viszont kifejezetten örültem, a 100 milliliteres arányaiban egyáltalán nem volt drága, nem jártam volna jobban 10 legkisebbel helyette, sőt! Így tízszeres mennyiséget rendelhettem 5 kicsi üveg áráért!

Végeredményben rettentő elégedett vagyok azzal, amit a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalán tapasztaltam, illetve amit kaptam a pénzemért. Ez ugyanolyan teljes értékű, 100% tisztaságú teafa olaj, és olyan mennyiségben, ami már ténylegesen meg is éri! Persze, ha más célra kellene, például párologtatóba egy pár csepp, akkor egyértelmű, hogy a kicsi üvegcse kell, de én arcot akartok tisztítani vele, nem lazítani a párájában! Végül a megrendelt és megkapott olajból kevertem magamnak egy arctisztító tonikot, és el is kezdtem használni. Nem mondom, kellett pár nap, amíg hozzászoktam a teafa olaj intenzív aromájához és tisztító hatásához, de megérte. Már az első használat után éreztem, hogy bizsereg a bőröm, dolgozik a gyulladásokon. Két hét alatt pedig odáig jutottam, hogy már szinte alig-alig fordulnak elő aknék, pattanások. A humanityaruhaz.hu-ról rendelt teafa olaj egyszerűen csodát tett! Ha Te is ilyen gondokkal küzdesz, akkor javaslom, hogy mielőbb látogass el a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalra, és nézz utána magad is, mert nekem nagyon bevált, lehet, hogy Neked is ez lesz végül a megoldás!