A városi kirándulás előnye: thai masszázs mert megérdemeljük

Vidéki, falusi ember lévén, a tavasz és a kora nyár mindig a nagy munkák ideje. Mivel az idő úgy hozta, a legtöbb munkálatot elvégeztük, és épp a legnagyobb zuhé kellős közepén sikerült szabadságot kivenni. Így abban maradtunk, hogy a hét második felében, felmegyünk Pestre. Már egy ideje tervezgettük az utat, és ki is találtuk, mivel jutalmazzuk meg magunkat egy szorgalmasan eltöltött veteményezés után. A választás a masszázsra esett. Mivel egyikünk se próbálta még a thai masszázst, ezért kinéztünk egy szalont, és időpontot is foglaltunk.

A https://karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs oldalon először persze alaposan körülnéztünk a szolgáltatások terén. Én személy szerint a nyakmasszázst választottam, mivel ugyan a délutánt kint töltjük többnyire a kertben vagy egyéb házkörnyéki teendőkkel, napközben mégis irodai munkát végzek, és leginkább a nyakamat érzem megterheltnek tőle. A férjem teljes testmasszázs mellett döntött, mivel ő inkább álló munkát végez, gyakorlatilag egész nap talpon van.

Ezek mellett természetesen még sok-sokféle masszázsuk van. A férjem még a talpmasszázson gondolkodott el, pont azért, mivel egész nap talpon van, és a masszázs szerint nem csak a lábat masszírozzák, hanem az utolsó fázisban az egész testet is végig mozgatják. Végül aztán a testmasszázs azért tűnt jobb megoldásnak, mert ugyan talpon van, az kevésbé fáj neki, mint mondjuk a dereka vagy a vállai. Így ő ennél maradt.

Mivel párban mentünk, ezért gondolkoztunk a páros masszázson is, de igazából egyikünk se túl cserfes, ha közben tud másra koncentrálni. Egy ilyen masszázs esetében pedig, ha netalán úgy adódik, és elalszunk, akkor meg úgysem beszélgetünk alatta. Az árral amúgy különösebben nem lett volna problémánk, hiszen ahogy megnézegettük még az egy órás, de a más félórás masszázsok is megfizethetőek, pláne ha havonta mondjuk egyszer-kétszer megy az ember. Mi meg szökő évente egyszer csinálunk ilyet.

Az árak amúgy a masszázs idejétől, és attól függenek, mekkora testfelülettel kell dolgozni. Így a teljes testmasszázsok a “legdrágábbak” egyszemélyes masszázs tekintetében, ezek 10-15 ezer forint körül mozognak attól függően, hogy az egyórás vagy a másfél órás verziót szeretné az ember. A nyak vagy talpmasszázsok pedig 5-8 ezer forintba kerülhetnek megint idő függvényében.

De ha valaki rendszeresebben szeretne eljárni ilyen masszázsra, nekik ott vannak a bérletek, sőt most még akár ajándékba is lehet adni ilyen masszázs jegyet is meg bérletet is. Most a masszázs foglalás 20 százalék kedvezménnyel is jár. Mi így nagyon jól jártunk. Ha pesti vagy, akkor pedig extra mázli, mivel 2 szalonjuk is van, viszonylag közel egymáshoz. Az egyik a Király utcában, a másik pedig a Síp utcában, a belváros kellős közepén (az Opera és a Blaha között).

Mind a ketten szépen megjelentünk, és nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk, tényleg úgy kezeltek minket, mint a királyokat. A masszázs nekem kellemes volt, a párom azt mondta, neki kellett szólni egy ponton, hogy finomabban, de utána szinte el is aludt a masszázs közben. Mit ne mondjak én is volt, hogy elbólintottam. A kellemes zene és a meleg levegő nagyon ellazított.

Ha ti is városi kiruccanásban gondolkoztok, vagy csak úgy érzitek, hogy rátok férne, egy kis lazítás, szerintem ez az egyik legjobb módja. Bátran kattintsatok a https://karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs linkre, és válogassatok kedvetekre.

Biztos vagyok benne, hogy nem fogjátok megbánni