Valakinek be kellett ugrania helyettem

A nyárra szereztem egy nekem való munkát: fiatal, külföldi társaságokat kell kalauzolnom a városban. Általában angolokhoz és olaszokhoz osztanak be, mert ezeket a nyelveket nagyon jól beszélem.

Számomra azért jó ezeket a turistákat vezetni, mert közben észre sem veszem, hogy tulajdonképpen én dolgozom. Számos szórakozóhelyet, romkocsmát és nevezetességet meglátogatok velük, melyeket én is legalább annyira élvezek, mint ők. Persze az is igaz, hogy helyiként ez néha unalmas is tud lenni, hiszen én már jól ismerem a várost, de valahogy a külföldiek lelkesedése ilyenkor átragad rám is. A munkámnak köszönhetően már jó sok új barátságot is sikerült kötnöm.

Most hétvégén érkezett volna egy olasz társaság hozzám, de teljesen lebetegedtem, ezért valaki más vette át a helyemet. Bízok benne, hogy a következő hétvégére már felépülök.

Erre minden esély meg van, mert ismerek egy nagyon jó internetes gyógyszertárat, a prevenciopatika.hu-t. Ez a weboldal több területen is kiváló termékeket szolgáltat a vevői számára. Találhatunk itt például kozmetikai szereket, vitaminokat vagy akár a baba-mama termékeket is. Ami azonban most ehhez a történethez kapcsolódik, azok a gyógyászattal kapcsolatos árucikkek. Nekem több mindenem van tőlük ebből a kategóriából, így mikor valamilyen betegséggel kell küzdenem, könnyebben és gyorsabban túl vagyok rajta.

Most például a fülem kezdett el nagyon fájni, de az volt a szerencsém, hogy volt otthon egy rendkívül hatásos fülcseppem, amit erről az oldalról rendeltem meg. Ez a termék nem csak azért volt jó vétel, mert hatékonynak bizonyult, hanem azért is, mert az árát tekintve is nagyon kedvező. Ráadásul mivel az interneten keresztül rendeltem, így alapból is járt hozzá némi kedvezmény, ezért még jobban megérte nekem.

Ha a gyógyászat a téma, úgy érzem muszáj megemlítenem a bőrgyógyászati készítményeiket is. Nekem sajnos sokáig gondjaim voltak a pattanásaimmal, azonban ez már a múlté, amit ennek a patikának köszönhetek. Találtam itt egy olyan gélt, amivel sikerült olyan eredményeket elérnem a pattanásaim leküzdésében, mint előtte még soha. A gélnek mentolos illata van, ami a számomra teljesen kellemesnek mondható. Nincsen színe és teljesen átlátszó is, így igazából nem is látszik rajtam, ha bekenem magamat vele. A weboldalon található termékleírás nagyon részéletes, és úgy gondolom, hogy ha azt valaki elolvassa, akkor nem fog benne semmilyen kérdés sem maradni. Itt még a hatóanyagok is teljes részletességgel fel vannak tüntetve.

A patika üzlethelyisége Szegeden található meg, de igazából ez annyira nem is számít, hiszen egy kiváló rendelési rendszert építettek fel az online térben. Azon keresztül, könnyedén lebonyolíthatjuk a rendelést és a vásárlást, még akkor is, ha földrajzilag távol helyezkedünk el tőlük. Akár még a kiszállításért sem kell fizetnünk, ha a vásárlásunknak az összege meghalad egy meghatározott értéket.