Egy kirándulás alkalmával láttuk meg a tökéletes polcrendszert

Szerintem nagyon fontos, hogy az ember néha kiránduljon egyet. Egyrészt nagyon jót tesz a léleknek, másrészt azoknak a területeknek is jelentős összegek folyhatnak be a turizmusból, amik alapvetően elmaradott régiókban fekszenek, de páratlan környezeti adottságokkal rendelkeznek. Az egyik kirándulásunk alkalmával a férjemmel egy ilyen helyre látogattunk el, ahol betérünk egy kis fogadóba, amit egy helyi házaspár üzemeltetett.

Nagyon tetszett maga a hely is, az ételek is, de ami a legjobban megragadta a figyelmünket, az az udvaron található polcrendszer volt, amin a kerti eszközöket tárolták. Megkérdeztem a tulajt, hogy honnan van. Polcrendszer volt az, amit már nagyon régóta szerettek volna a feleségével, hogy a kerti dolgok ne össze – vissza heverjenek az udvaron. Mi is a férjemmel már nagyon régóta szerettünk volna hasonlót a kerti fészerünkbe, hogy a szerszámoknak legyen egy végleges helye.

Polcrendszer

Azt is megtudtuk, hogy az oldal, ahonnan rendeltek, a rackinglog.hu volt, és egy komplett szolgáltatást kaptak a rendelésükért cserébe. Ugyanis a vállalat munkatársai ki is jöttek helyszínre, és itt végeztek felmérést, valamint egyéni árajánlatot is kapott a fogadót üzemeltető pár.

Nagyon megköszöntük a kitűnő ellátást, mert tényleg minden szuper volt: a hangulat, az ételek, tényleg minden. Valamint a hasznos tippekért is hálásak voltunk, mert egy olyan dolgot sikerült megoldanunk a segítségükkel, ami bizony már régóta okozott fejtörést nekünk!