Innen rendelj cipőt, ha nyaralás előtt állsz

Mivel irodában dolgozom, ahol kötelező dresszkód a kosztüm és a tűsarkú cipő, a szabadidőmben, különösen nyaraláskor elsődleges szempont a kényelem. Ilyenkor a legkevésbé se foglalkozom azzal, hogy áll rajtam a ruha, amiben jól érzem magam, és a cipőmet is úgy választom, hogy minél laposabb a sarka, annál jobb. Szinte felüdülés belebújni egy puha talpú balerinacipőbe a megszokott, kényelmetlen magassarkú után, ami legalább három helyen töri a lábamat. A kedvenc lábbelimet viszont már rongyosra jártam, ezért most, így nyaralás előtt állva, úgy döntöttem, hogy mégis csak ideje beszereznem egy új darabot.

Meg is nyitottam a Cipomarket.hu webáruház oldalát, ami az egyik kedvenc online üzletem. Talán furán hangozhat, hogy netről rendelek cipőt, de mostanában örülök, ha pár órát szusszanhatok otthon, nem szeretném még azt is boltba járással tölteni. Ezért nagyszerű megoldás webáruházból rendelni a cipőt. Mellesleg a Cipomarket.hu egyike volt azoknak a cégeknek, akik ezt a lehetőséget legelőször bevezették. Ráadásul a kínálat és az ár-érték arány náluk a legkiemelkedőbb, minden kategóriában rengeteg féle lábbeli várja jövendő gazdáját, sokszor elképesztő akciókkal. Így ha valaki nagyon ácsingózik egy cipőre, érdemes lehet először a Cipőmarket oldalán megnézni, hiszen sokszor akár fél áron is hozzájuthatunk az áhított darabokhoz. Különösképp, mert számos márka cipői közül válogathatunk, amelyekre a szűrők segítségével rá tudunk keresni. Illetve méret, típus, szín és ár, vagy kedvezmény alapján is nekifoghatunk a keresgélésnek, ezzel jelentősen lerövidítve a vásárlás idejét. A pontos méreteket az oldalon a mérettáblázat fül alatt tudjuk meghatározni, a cipőink talphosszának mérete alapján. Ha valaki nagyon fanatikus, még a cipőjéhez illő övet, táskát, de akár még pénztárcát is találhat magának az üzletben.

A szállítás gyors, visszaigazolás után legfeljebb 4 munkanapon belül már kézhez kapjuk a csomagunkat, ráadásul egy bizonyos összeg felett a szállításért még fizetni sem kell, de egyébként is igen jutányos áron szállítanak, hisz a költség egy részét maga a cég fedezi. A csomagok általában délután 5 -ig megérkeznek, de ha a kézbesítés napján nem tartózkodunk otthon, vagy nincs, aki átvegye, házhoz szállításkor érdemes a munkahelyünk címét megadni.

Szerintem az online cipőrendelés egy remek lehetőség, ha valaki nem szeret órákat eltölteni az üzletekben. Ha pedig biztosra akarunk menni, hogy megtaláljuk a nekünk legjobban tetsző darabokat, ráadásul mindezt igen jó áron, akkor a Cipomarket.hu – n a legjobb helyen járunk.