A túracsapatomnak már egyenpólója is lesz

Nagyon büszke vagyok, mert egy szuperjó csapatnak lehetek a vezetője. A csoportunk egyfajta kiránduló, túrázó társaság. Tavasszal és nyáron kéthetente, télen és ősszel havonta összejövünk, és különféle túrahelyekre látogatunk el. A kirándulásokat mindig én szervezem, én vezetem a csapatot. Merem azt remélni, hogy jó vezető vagyok, ugyanis nagyon kevesen hagyták el eddig a közösséget, új tagokkal azonban folyamatosan gyarapodunk. Ennek köszönhetően egyre több időmet emészti fel a szervezkedés, de annyira szeretem ezt az egészet, hogy egyáltalán nem jelent terhet számomra.

A csoport egyik tagja, Kati kitalálta, hogy egyenpólót kellene csináltatnunk, hogy a csapategység még inkább meglegyen. Az ötlet nekem rendkívül megtetszett, így egyből értesítettem a többieket is, kikértem a véleményüket. A gondolat mindenki számára szimpatikus volt, így nem volt kérdéses az, hogy megcsináltatjuk a felsőket. A pólók beszerzését magamra vállaltam, azonban tanácsot kértem az ötletgazdától, ugyanis nem ismertem egy üzletet sem, ahol egyedi pólók készítésével is foglalkoznak. Kati természetesen szívesen segített nekem, egyből elküldte a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo linket, amelyről már egyszerű volt informálódnom.

Az internetes oldalól megtudtam, hogy a kis darabszámú megrendeléseket az üzletben veszik fel személyesen. Ilyen esetekben a cég munkatársai akár azonnal el tudják készíteni a pólókat.

A minta megtervezése még folyamatban van, a csapatunknak korábban nem volt logója, de úgy tervezem, hogy most készítek egyet és az kerül rá a felsőkre. A minta kitalálásában és a betűtípusok kiválasztásában a lolmarkt.hu munkatársai is segítenének, azonban én előre ki szeretném találni a logónkat, így inkább kész tervvel szeretném felkeresni az üzletet. A színt a csapattagokkal már leszögeztük, a sötétzöldben maradtunk, mivel úgy gondoljuk, hogy ez az árnyalat rendkívül jól mutat majd a mi kis túrázó alakulatunkon.

Először rendkívül megörültem, hogy már a helyszínen megkaphatom a felsőket, azonban aztán kiderült számomra, hogy nagyobb mennyiségű póló esetén, ami húsznál többet jelent transzfer- vagy szitanyomással készítik el őket, esetlegesen digitálisan nyomtatják, és emiatt nem is vehető át egyből. A folyamatos bővülésnek köszönhetően mi jelenleg 22-en vagyunk a csapatban, így az utóbb említett technikával készítik majd a pólóinkat.

Pontos árat sajnos nem tudtam meg a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo weboldalról, mivel az összeg a minta méretétől is függ. Hozzávetőlegesen azonban egy egyedi póló ára 3500-4500 forint, de ezt sok tényező befolyásolja. A végső ár tulajdonképpen a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok számától is függ, így ha megvan a körülbelüli elképzelés, hogy milyen pólókra van szükségünk, árajánlatot lehet kérni az ügyfélszolgálaton keresztül, e-mailben vagy telefonon.

A következő napokban megtervezem a logót, egyeztetek a csapat többi tagjával is és árajánlatot kérek. Jó lenne, ha kapnánk valami kedvezményt a nagy darabszámú rendelés miatt.