Fitness órát vettem a kirándulásokhoz

Sose szerettem a természetben kirándulni. Az okát sajnos nem tudom, szerintem igazán nem is volt semmi bajom, csak egyszerűen nem vonzott a dolog és unalmasnak tartottam. Jó, az igaz, hogy rettegtem attól, hogy nehogy egy kullancs megtaláljon. Az iskolai táborok alatt is mindig ez a program volt az, amit a legkevésbé vártam és számomra kész szenvedés is volt. Aztán pár évvel ezelőtt egy kirándulás után teljesen feltöltődtem, jól esett a friss levegő is.. Ott és akkor elhatároztam, hogy akkor én tavasztól őszig kirándulni fogok és ez lesz az én kis sportom.

Mivel így fogtam fel a dolgot, szükségem volt némi megerősítésre, úgyhogy eldöntöttem, hogy venni fogok egy fitness órát. Kíváncsi voltam, hogy egy egész napos kirándulással, mászással mennyi kalóriát lehet elégetni. Ezen a területen nagyon nem vagyok otthon, úgyhogy egy sötét erdőbe indultam, mert egyáltalán nem tudtam, hogy mi alapján is keressek. De eljutottam a bestmarkt.hu oldalára, ahol fitness órák komplett tárháza várt: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128. A keresést megkönnyítendő, található az oldalon egy keresési szűrő, ahol ki lehet jelölni, hogy mi alapján szeretnénk keresni.

Mielőtt elkezdtem volna nézelődni az oldalon, az első dolgom az volt, hogy kiválasztottam a telefonom operációs rendszerét, hiszen, ha az óra és a telefon nem kompatibilis, akkor nem tudom nyomon követni a történéseket. De ami talán még ennél is jobban érdekelt, természetesen, az az óra kinézete volt, de az alapján nem akartam keresni, mert tudtam, hogy nem a legjobb ötlet. Nem is kellett, mert ahogy kijelöltem, hogy a nekem megfelelő operációs rendszer szerint mutassa az órákat, azonnal meg is pillantottam a végső választásomat.

Ez pedig egy fém, rosegold óra volt. Nagyon megtetszett, mert nem hagyományos fitness óra kinézete van, hanem kicsit elegánsabb stílusú, amit tényleg bármikor, bármilyen ruhához fel lehet venni. Úgyhogy a helyzet az, hogy sokkal gyorsabban végeztem is a vásárlással, mint azt gondoltam volna, de persze ez nem baj, nagyon is örültem neki.

A BestMarktnál a webshopon történő megrendelés esetében, háromféle módon lehet átvenni a megvásárolt terméket. Az egyik opció az, hogy megrendelés után, személyesen lehet átvenni az üzletükben – ami a IX. kerületben található, nem messze a Petőfi hídtól. Ez természetesen nem jár semmilyen plusz költséggel. A második lehetőség a házhoz szállítás, aminél azt is megtudhatjuk, hogy várhatóan mikor érkezik meg hozzánk a csomag. Ennek nyilván már van egy díja, egészen pontosan 1490 forintot kell fizetni a szállításért, ami egyáltalán nem drága. A harmadik átvételi mód pedig a GLS Csomagpont, ami az előző esethez hasonlóan, szintén 1490 forintba kerül. Ez azért is jó, mert nem kell otthon várni a futárt, hanem amikor van rá idő, akkor el lehet menni és kivenni a csomagot. Úgyhogy éppen ezért én nagyon örültem, hogy ilyen is van, és persze ezt is választottam, de csak miután megnéztem, van-e a közelemben GLS Csomagpont.

A kiválasztott órára egyébként 24 hónap garancia van, ami remek, mert ez elég hosszú idő. Az órám már megérkezett, de az igazság az, hogy nem nagyon volt még lehetőségem kiránduláson kipróbálni, de egy hosszabb városi sétához felvettem, hogy kipróbálhassam és nem csalódtam, mert tökéletesen működik és tényleg mindent tud, ami a webshopon fel volt tüntetve.