Uncategorized

Kirándulni mindig élvezet!

Sokszor észrevettem már magamon, hogy ha utazásról van szó, sokszor az alapján választok, hogy hova menjünk, hogy a többség mit mond. Van egy csomó utazásos oldal van már az interneten, ahol mindenki megoszthatja a saját élményeit, véleményeit, kérhet tanácsot, ilyesmi. Én is követek néhány ilyen oldalt, szoktam is olvasgatni a kommenteket, nézegetni a képeket, és miután leszűrtem belőle néhány dolgot, megnézem, mi az, ami az én/mi kereteinkbe belefér.

Szeretek várost nézni, de a tengerben is nagyon szívesen lubickolok. Ha tehetném, én is bejárnám az egész világot, annyira gyönyörű lehet! Irigylem azokat, akiknek nem csak anyagi hátterük, de bátorságuk is van ehhez. Meg idejük.

Nekem van egy teljesen jó munkahelyem, ahol ugyan meg tudnám beszélni, hogy néhány hónapra kiveszem magam a forgalomból, de azért egy vagy akár több év, az már nálunk sem jöhetne szóba. Éppen ezért, fájó szívvel hagynám ott őket, ha mégis úgy döntenék, hogy elmegyek egy évre körbejárni a világot.

A turizmus szinte minden országban (persze vannak kivételek) nagy jelentőséggel bír, bár vannak azért különbségek ország és ország turisztikája között. Bukarestbe sem mennek olyan sokan, mint például Brüsszelbe. Most csak mondtam egy példát.

Én nagyon szeretek utazni, igyekszem úgy csinálni, hogy azért mindig beleférjen pár havonta egy pár napos kirándulás. Most is mentünk volna a Bledi tóhoz, vagyis még csak tervben van, de nagyon szeretnénk menni. Igazából ezt is úgy választottam, hogy sokan azt mondták, hogy oda nagyon érdemes elmenni és megnézni, mert csodálatos. Remélem, hogy sikerül eljutnunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − 6 =